Menu

Tuinverlichting

Valt er nog veel te winnen op het gebied van sfeer of preventieve verlichting? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Tuinverlichting

Tuinverlichting zorgt voor een unieke sfeer. Stelt u zich eens voor hoe uw pand of een kunstvoorwerp tot uiting komt wanneer deze fraai verlicht is. Ook bomen of plantgroepen kunnen dankzij de juiste verlichting een feeërieke en bijzondere sfeer in uw tuin creëren. Grondspots langs of in uw tuinpad, onderwaterverlichting in uw vijver en functionele verlichting bij uw deuren en tuinpoort zorgen voor een extra aankleding van uw tuin, woning of bedrijfsgebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

HK Groen werkt graag met de producten van WA Verlichting en Burlight, beide leveranciers bieden een prima kwaliteit/prijs-verhouding en hebben een geheel eigen stijl.

Verlichtingsplan

Met een verlichtingsplan op maat, waarbij we gebruik maken van duurzame en energiezuinige verlichting wordt sfeer en functionaliteit gerealiseerd. Uw tuin staat op deze manier ook ’s avonds in het zonnetje.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: