Menu

slide2

Voor elke tuin de juiste bestrating, HK Groen denkt met u mee

slide1

Een evenwichtig beplantingsplan voor uw tuin? Wij adviseren u graag

slide3

Uw specialist in aanleg en onderhoud van gazon

Over HK Groen

Persoonlijke aandacht is belangrijk in een dienstverlenend bedrijf. Geen enkele opdracht is hetzelfde. U bent de klant en uw wensen zijn voor Hoveniersbedrijf HK Groen het vertrekpunt voor een goed en professioneel advies.

Onze klanten zijn tevreden over ons. Dat is onze belangrijkste motivatie.

Wat onze klanten over ons zeggen:

"HK Groen heeft onze tuin 2 jaar geleden aangelegd en sindsdien onderhouden. Wij zijn zeer content met dit bedrijf. Trefwoorden zijn vakmanschap, proactieve opstelling, klantgerichtheid en goede communicatie. HK Groen is een betrouwbare aanbieder met hoge kwaliteit die wij graag aanbevelen."
Fam. Salomons | juni 2023

Uitstekende ervaring! Zowel bij de totstandkoming van het ontwerp en ook bij de uitvoering. Zeer klantvriendelijk en meedenkend, wat juist bij een totale tuinrenovatie erg belangrijk is aangezien je van te voren niet alles kunt overzien. Onze relatief kleine tuin (100 m2) is onherkenbaar veranderd. Zijn nu een jaar verder en alles groeit en bloeit."
Fam. Oprel | juni 2023

"Prachtig resultaat en een fijne samenwerking"
Trudy Slager | juni 2023

"Even geduld hebben voordat je aan de beurt bent, maar dan heb je ook alle aandacht van HK Groen. Uitgebreide intake zodat ze begrijpen wat je belangrijk vindt. Open calculatie die als snel veel vertrouwen wekt (en geen onverwachte kosten achteraf). Veel oog voor detail en secuur werken (80% van het werk aan ons terras is achteraf niet zichtbaar, maar ze wilden dat het allemaal perfect klopte). Ook persoonlijke aanpak geeft veel vertrouwen. En last but not least, ons terras en tuin zijn heel erg mooi geworden!"
Frank Hoekstra | augustus 2022

"Onze tuin vanaf ontwerp en uitvoering gedaan door HK Groen helemaal naar onze wens! Communicatie vooraf en tussendoor was erg prettig. Kleine aanpassingen tijdens proces waren mogelijk en het resultaat is fantastisch! Wij zijn dik tevreden!"
Johan Malgo | juli 2022

“Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is een prachtige ruime tuin geworden. Ook zijn wij zeer tevreden over de manier waarop dit resultaat tot stand is gekomen en de samenwerking gedurende het werk. Nogmaals hartelijk dank!”
Familie Oprel, Den Dolder | maart 2022

"Onze tuin is aangelegd met vakmanschap en oog voor detail. Maurus stond open voor alle ideeën en gaf desgewenst goed advies. Het was fijn samenwerken en de paar vragen die we na afloop nog hadden werden ook vlot beantwoord. Kortom, wij zijn blij en tevreden met het resultaat."
Trudy van der Steeg | februari 2022

"Onze tuin wordt nu ruim een jaar onderhouden door Maurus en zijn team, naar volle tevredenheid. We hebben een grote bostuin met veel boomonderhoud, snoeiwerk, vijvers en een grote diversiteit aan beplanting. Het team is zeer deskundig, vriendelijk en professioneel. Daarnaast zijn we erg tevreden over de betrouwbaarheid en flexibiliteit. Bij ad-hoc klussen proberen ze bovendien altijd tijd in te ruimen, ook in de drukke seizoenen. We worden echt ‘ontzorgd’ door HK Groen."
Een vaste klant in Bosch en Duin | februari 2022

"HK Groen doet al ruim 10 jaar het tuinonderhoud in onze stadstuin in Utrecht. Het werk dat jullie leveren is altijd naar volle tevredenheid."
Hetty, Utrecht | januari 2022

"HK Groen heeft ons tuinontwerp naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goed meegedacht over de keuzes die we nog moesten maken onderweg. Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin."
Roy en Jannet, Leusden | november 2021

"Onze tuin is aangelegd met vakmanschap en oog voor detail. Maurus stond open voor alle ideeën en gaf desgewenst goed advies. Het was fijn samenwerken en de paar vragen die we na afloop nog hadden werden ook vlot beantwoord. Kortom, wij zijn blij en tevreden met het resultaat."
Familie Van de Steeg, Soest | maart 2021

"Wij zijn ontzettend tevreden over het geleverde eindresultaat. En het meedenken van iedereen die betrokken is geweest bij het project is zeer op prijs gesteld. Dank daarvoor."
Familie Warry, Soesterberg | oktober 2020

"Ik kan niet wachten tot het voorjaar is!"
Marianne Schellevis, Soest | juni 2020

"Top resultaat, iedereen erg bedankt. Jullie hebben jullie visitekaartje wel achtergelaten hoor!!"
Wim & Marlies van de Brug, Soest | juni 2019

“De tuin van mijn nieuwe huis was één grote puinhoop. Met drie kinderen was mijn wens een kindvriendelijke tuin die ook voor volwassenen geschikt is. In goed overleg ben ik samen met HK Groen tot een plan gekomen. Het team is zeer vriendelijk en alles is zeer precies afgewerkt. De kids zijn heel blij! Ik vind het nóg mooier geworden dan ik van tevoren had bedacht. Ik ben heel heel tevreden over HK Groen!!!”
Wendy Jansen, Soest | juni 2019

“Daar word je blij van, zo’n onverwacht bezoekje van je collega die het pad sneeuwvrij heeft gemaakt. Super dank!!!”
Een vaste onderhoudsklant, Blaricum

“De vorige bewoners van ons nieuwe huis hadden taxus in vormsnoei. Het bijhouden van die speciale vorm laten wij met een gerust hart over aan Maurus”
Caroline, Soest

“Bedankt voor de offerte. Erg duidelijk en overzichtelijk en bovendien zijn al mijn wensen er in opgenomen!”
Querine, Utrecht | september 2018

“Wij willen melden dat wij erg tevreden zijn over het tuinonderhoud dat is uitgevoerd. Alles netjes strak en voor ons nu weer goed bij te houden. Er werd goed geluisterd en ook meegedacht naar wat wij wilden.”
Loes en Marijn, Soesterberg

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: