Menu

Gazon

Waar houdt u meer van? De geur van vers gemaaid gras, of liever een grasmat die er altijd strak bij ligt? Wij helpen u graag met deze keuze.

Gazon

Wanneer de keuze voor uw tuin uitgaat naar een gazon met natuurgras, is een aantal zaken van belang:

  • Wat is de ligging van uw gazon?
  • Wordt het gazon een speelveld of is het bedoeld als siergazon?
  • Wilt u graszoden voor snel resultaat en beloopbaarheid? Of kiest u voor graszaad? Graszoden zijn duurder in aanschaf, bij graszaad duurt het iets langer voordat u het gazon volop kunt betreden.

HK Groen Hoveniersbedrijf helpt u bij uw keuze met een goed en professioneel advies op maat. Bij het aanleggen besteden wij veel aandacht aan de ondergrond, vochtbalans en bemesting zodat uw gazon goed aanslaat.

Onderhoud

Een grasveld blijft gezond als het goed wordt onderhouden. De volgende onderhoudsactiviteiten zorgen voor een gezond grasveld:

  • Maaien om de groei te bevorderen;
  • Bemesten voor voeding;
  • Voorzien van kalk om de zuurtegraad op peil te houden en mos tegen te gaan;
  • Prikken om te beluchten en ter bevordering van de groei.

Wanneer u wilt, kunnen wij dit onderhoud voor u uit handen nemen.

 

Kunstgras

Het grootste voordeel van kunstgras? Zorgeloos genieten van uw tuin met de uitstraling van natuurlijk gras. Kunstgras is duurzaam en praktisch onderhoudsvrij en zorgt voor een verzorgd gazon. Andere voordelen: kunstgras is zacht en veilig, eco-vriendelijk en recyclebaar. Wij leveren voornamelijk kunstgras van Royal Grass, een product met een goede prijs/kwaliteitverhouding en het is nauwelijks met het blote oog van echt te onderscheiden. Kunstgras van Royal Grass is verkrijgbaar in diverse variëteiten en is makkelijk schoon te houden!

Kortom: kunstgras vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: