Menu

Tuinschermen

Wilt u het omgevingsgeluid zoveel mogelijk buiten uw tuin houden? Denk dan eens aan geluidsabsorberende schermen.

Geluidsabsorberende tuinschermen

Duurzaam, voordelig en milieuvriendelijk. Dat zijn de Kokowall Geluidsschermen. Deze tuinschermen (geheel op maat leverbaar in breedte en/of hoogte) zijn ideaal voor de particuliere tuin. Een perfect middel voor het creëren van privacy in uw tuin.

De Kokowall Geluidsschermen zijn lichtgewicht-constructies waarbij één of beide zijden zijn afgewerkt met duurzame kokosvezels. Behalve een aanzienlijke geluidsisolatie en -absorptie bieden de met kokosvezels omwikkelde buizen de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren zijn de Kokowall Geluidsschermen volledig begroeid. Naast schermen zijn er ook bijpassende deuren en poorten in hardhout of aluminium leverbaar.

De voordelen:

  • Hoge geluidsisolatie (30dB) en geluidsabsorptie (7dB)
  • Direct rust, privacy en veiligheid
  • Klantspecifiek maatwerk in breedte en hoogte
  • Uitstekend te begroeien met klimplanten, bijv. Hedera of Wingerd
  • 10 jaar garantie

De werking van een geluidsscherm is altijd afhankelijk van de situatie ter plekke. Zo bepaalt de afstand van de bron tot het geluid, de hoogte van het geluidsscherm en de afstand van het scherm tot de ontvanger uiteindelijk de daadwerkelijke geluidsreductie. Daarnaast kunnen ook andere externe factoren van invloed zijn op de geluidsreductie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: