Menu

Snoeien

Om uw tuin geen wildernis te laten worden, is snoeien belangrijk. Wanneer en hoe zijn essentiële vragen om vorm en goede groei te waarborgen. Specialistisch werk wat wij u graag uit handen nemen.

Snoeien

Iedere plant of boom heeft een aparte snoeiperiode en snoeiwijze. Soms is snoei zelfs ongewenst. Wij geven u daarom graag deskundig snoeiadvies voor uw beplanting en bomen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in boomverzorging.

Snoei op tijd

Bomen en heesters die tijdig en op de juiste manier gesnoeid zijn, blijven mooi van vorm. Zo blijft u genieten en zorgt u ervoor dat dankzij de snoei 70 tot 80% van het ongedierte wegblijft.  

ABC-bomen pas NA half maart snoeien

Bomen waarvan de Latijnse naam begint met een A, B of C zijn de ABC-bomen. Acer (Esdoorn), Betula (Berk) en Cornus (Kornoelje) zijn voorbeelden van ABC-bomen die pas NA half maart gesnoeid mogen worden. Bij snoei in het verkeerde jaargetijde kunnen deze bomen gaan bloeden. Weet u wel de Nederlandse naam van uw boom, maar niet de Latijnse? Klik hier.

Snoeien is specialistisch werk

Snoeien is specialistisch werk. Dat moet u niet onderschatten. Wij begrijpen dat u het lastig werk vindt. Het gaat niet alleen om het snoeien zelf. Maar ook om de boom of heester mooi in vorm te houden in overeenstemming met andere beplanting? Wij helpen u graag. Bel ons voor een afspraak op 035 - 700 97 55 of vul het contactformulier in.

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: