Menu

Beplanting

Een border voorzien van planten is best lastig. Welke soorten planten? Welke kleur? Welke hoogte? Wat is de standplaats? Wanneer bloeit de plant?

Beplanting

Een beplantingsplan is het voorbeeld van maatwerk. Elke tuin is anders qua grootte, ligging en grondsoort. HK Groen Hoveniersbedrijf maakt een beplantingsplan dat naadloos is afgestemd op uw tuin en uw wensen. 

 

Een evenwichting beplantingsplan...

zorgt ervoor dat u ieder seizoen kan genieten van uw tuin.

Lentekriebels

De ontluikende lente mag niet ontbreken in uw beplantingsplan. Bollen zijn er in allerlei soorten, maten en bloeiperiodes zodat u van januari tot mei kunt genieten. Daarnaast is er veel keuze in vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen.

Zomers bloemenspel

De zomer staat garant voor een prachtig bloemenspel met vele uiteenlopende kleuren. Kies voor dit seizoen voor vaste planten die fier rechtop blijven staan. Verder letten we op bloemvormen, bladstructuren en sierwaarden na de bloei.

Herfstig kleurenpalet

Vallend blad betekent zeker nog niet het einde van het tuinseizoen. Verkleurende vaste planten, heesters en bomen geven een prachtig kleurenpalet aan uw tuin. Daarnaast zijn zaaddozen en opvallende vruchten en bessen een echte eyecatcher.

Winter Wonderland

Een wintertuin hoeft zeker niet saai te zijn. Dit doen we door in het beplantingsplan te kiezen voor winterbloeiers, vaste planten met een mooie winterse uitstraling, groenblijvende heesters met kleurrijke takken of bessen en bomen met opvallend gekleurde stammen.

Bij- en vlindervriendelijke beplanting

Een goede bij- en vlindertuin bloeit in verschillende seizoenen en biedt nectar van de lente tot de herfst. Ook goed voor andere insecten. Hoveniersbedrijf HK Groen kan een beplantingsplan voor u opstellen met een top 10 van bij- en vlinderplanten (op volgorde van bloeitijd).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: