Menu

Beplanting

Een beplantingsplan, hét voorbeeld van maatwerk. Welke soorten planten? Welke kleur? Welke hoogte? Wat is de standplaats? Wanneer bloeit de plant?

Beplanting

Een border voorzien van planten is best lastig. Elke tuin is anders qua grootte, ligging en grondsoort. Hoveniersbedrijf HK Groen maakt een beplantingsplan dat naadloos is afgestemd op uw tuin en uw wensen, maar zal ook eerlijk zijn wanneer bepaalde planten niet geschikt zijn voor uw tuin.

Een evenwichting beplantingsplan...

zorgt ervoor dat u ieder seizoen kan genieten van uw tuin.

Lentekriebels

De ontluikende lente mag niet ontbreken in uw beplantingsplan. Bollen zijn er in allerlei soorten, maten en bloeiperiodes zodat u van januari tot mei kunt genieten. Daarnaast is er veel keuze in vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen.

Zomers bloemenspel

De zomer staat garant voor een prachtig bloemenspel met vele uiteenlopende kleuren. Kies voor dit seizoen voor vaste planten die fier rechtop blijven staan. Verder letten we op bloemvormen, bladstructuren en sierwaarden na de bloei.

Herfstig kleurenpalet

Vallend blad betekent zeker nog niet het einde van het tuinseizoen. Verkleurende vaste planten, heesters en bomen geven een prachtig kleurenpalet aan uw tuin. Daarnaast zijn zaaddozen en opvallende vruchten en bessen een echte eyecatcher.

Bij- en vlindervriendelijke beplanting

Een goede bijentuin of vlindertuin bloeit in verschillende seizoenen en biedt nectar van de lente tot de herfst. Dit is ook goed voor andere insecten. Hoveniersbedrijf HK Groen kan een beplantingsplan voor u opstellen met een top 10 van planten voor bijen en vlinders (op volgorde van bloeitijd).

Winter Wonderland

Een saaie wintertuin hoeft allang niet meer. In het beplantingsplan kiezen wij voor winterbloeiers, vaste planten met een mooie winterse uitstraling, groenblijvende heesters met kleurrijke takken of bessen en bomen met opvallend gekleurde stammen.

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: