Menu

Tuinonderhoud

Een tuin brengt werk met zich mee: snoeien, bemesten van planten en gazon en af en toe het terras weer rechtleggen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben. Schakel dan het team van HK Groen in!

Onderhoudsabonnement

Bij een Weekabonnement komen we zoveel mogelijk langs op een vaste dag. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten!

Bij een Maandabonnement hoeft u tussendoor alleen het gazon te maaien en het terras aan te vegen. De rest doen wij voor u.

Bij het MaandPlus abonnement geven wij uw tuin een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.

Bij het Basisabonnement verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in voor- en najaar. Tussentijds kunt u de tuin zelf bijhouden. Na ons bezoek is uw tuin bemest, zijn de hagen en bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.

Liever een losse onderhoudsafspraak door Hoveniersbedrijf HK Groen? Alles is mogelijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: