Menu

slide2

Voor elke tuin de juiste bestrating, HK Groen denkt met u mee

slide1

Een evenwichtig beplantingsplan voor uw tuin? Wij adviseren u graag

slide3

Uw specialist in aanleg en onderhoud van gazon

Maurus

Buitenlucht, persoonlijke aandacht, oog voor kwaliteit en service

Mijn naam is Maurus Hardeveld Kleuver, geboren in 1974 in Alkmaar en opgegroeid in het fraaie Zuid-Limburgse landschap van Heerlen. Mijzelf voorstellen doe ik graag met de drie kenmerken die u hierboven heeft gelezen.

In Zuid-Limburg is veel prachtige natuur te vinden. Als klein kind heb ik zo de liefde voor het hoveniersvak ontwikkeld. In de jaren 1994 – 2000 heb ik de hoveniersopleiding, gecombineerd met het onderdeel management, in Frederiksoord gevolgd. Dit was voor mij de ideale manier om de verplichte studie met mijn passie te combineren. Ik ben ervan overtuigd dat het vak van hovenier wel te leren is, maar dat de echte passie voor het vak aangeboren is.

In 2008 ben ik als zelfstandig hovenier begonnen. Ik heb ervaring opgedaan bij onder meer boomkwekerij De Dryaden, BSI Bomenservice en het Darthuizer Groencentrum.  

Persoonlijke aandacht is belangrijk in een dienstverlenend bedrijf. Geen enkele opdracht is hetzelfde. U bent de klant en uw wensen zijn voor mij het vertrekpunt voor een goed en gedegen advies. Ik houd van openheid en duidelijkheid. De kernwaarde voor mijn bedrijf is service- en oplossingsgericht te werk gaan. Samen met u zorg ik, met mijn team van hoveniers en tuinmannen, voor op maat gesneden vakwerk. U verdient het allerbeste voor uw tuin. Wij kunnen dat voor u realiseren. Met oog voor kwaliteit en service. 

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: