Menu

Beregening

Wilt u geen omkijken hebben naar de vochtbalans in uw tuin? Wij adviseren graag.

Beregening

Een tuinberegening laten aanleggen is de ideale manier om uw tuin voldoende water te geven. U heeft er geen omkijken naar waardoor u tijd over heeft voor andere leuke activiteiten. En u hoeft ook de buren tijdens een vakantie niet in te schakelen. Constant wateraanbod geeft mooie planten en bloemen, daarnaast blijft de vochtbalans van uw tuin optimaal.

Beregeningsinstallaties zijn er in verschillende vormen; van eenvoudige handmatig bedienbare, tot compleet geautomatiseerde sproeisystemen. Beregening is zo in te stellen dat het nat wordt op de plekken waar u dat wilt hebben. Zo kunnen bestrating, terras en woning droog worden gehouden.

  • De pop-up sproeiers verdwijnen bij de meeste beregeningsinstallaties na gedane arbeid onder het maaiveld. In de borders worden druppelslangen gelegd die een gelijkmatige afdracht van water door de borders geven.
  • De installaties werken met bodemsensoren en beregeningscomputers die zijn voorzien van bovengrondse- of onderwaterpompsystemen. Deze systemen beregenen uit eigen bron (door middel van een bronpomp) of zijn aangesloten op het vaste (drink)waternet.
  • Sommige beregeningssystemen zijn zelfs zo geavanceerd dat u vanuit uw stoel alles met een app op uw telefoon kunt bedienen.

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: