Menu

Beregening

Wilt u geen omkijken hebben naar de vochtbalans in uw tuin? Wij adviseren graag.

Beregening

Een beregeningsinstallatie is de ideale manier om uw tuin voldoende water te geven. Het kost u geen tijd, u hoeft de buren tijdens een vakantie niet in te schakelen. Constant wateraanbod geeft mooie planten en bloemen en de vochtbalans van uw tuin blijft optimaal. Beregeningsinstallaties zijn er in verschillende vormen; van eenvoudige handmatig bedienbare, tot compleet geautomatiseerde sproeisystemen. Beregening is zo in te stellen dat het nat wordt op de plekken waar u dat wilt hebben. Zo kunnen bestrating, terras en woning droog gehouden worden.

  • De pop-up sproeiers kunnen bij de meeste beregeningsinstallaties na gedane arbeid onder het maaiveld verdwijnen. In de borders worden druppelslangen gelegd, die geven een gelijkmatige afdracht van water door de borders.
  • De installaties werken met bodemsensoren en beregeningscomputers die zijn voorzien van bovengrondse- of onderwaterpompsystemen. Deze systemen beregenen uit eigen bron of zijn aangesloten op het vaste (drink)waternet.
  • De systemen zijn dusdanig geavanceerd dat u vanuit uw stoel alles met uw telefoon kunt bedienen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze disciplines? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Offerte Aanvragen

HK Groen

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 57 00 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: