Menu

Tuinonderhoud

Snoeien, bemesten van planten en gazon, en af en toe het terras weer rechtleggen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Schakel dan het team van HK Groen in.

Tuinonderhoud bij woning of bedrijf

Veel mensen vinden het heel leuk en ontspannend om hun eigen tuin zelf te onderhouden. Wij weten uit eigen ervaring hoe prettig dat is. Voor mensen die niet de tijd, zin of fysieke omstandigheden hebben om dit onderhoud te doen, heeft HK Groen verschillende abonnementen voor tuinonderhoud.

HK Groen Hoveniersbedrijf neemt zowel het 'groot onderhoud' als het 'klein onderhoud' graag van u over. De onderhoudsservice is divers. De tuin zomer- of winterklaar maken hoort tot het takenpakket van onze tuinmannen. Grote klussen als het rooien van bomen tot eenvoudige klussen als het bladvrij maken van uw tuin doen wij graag voor u.

Een goed onderhouden tuin is noodzakelijk als u optimaal van uw tuin wilt blijven genieten. Planten, struiken en bomen blijven dan gezond en mooi. Ons advies is om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven bij de start van het voorjaar en in het najaar. Daarmee is de basis gelegd voor een mooie en gezonde tuin. Ook op alle andere momenten in het jaar nemen wij het desgewenst uit handen. Denk daarbij onder andere aan bemesting, water geven en snoeien. Wij hebben de mensen, het vakmanschap en de ervaring en wij geven u het advies op maat.

Wij komen graag bij u langs om te bekijken welk onderhoudsabonnement voor een periodiek onderhoud van uw tuin het beste bij uw tuin en uw wensen past.

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: