Menu

slide2

Voor elke tuin de juiste bestrating, HK Groen denkt met u mee

slide1

Een evenwichtig beplantingsplan voor uw tuin? Wij adviseren u graag

slide3

Uw specialist in aanleg en onderhoud van gazon

Renovatie achtertuin Leusden

HK Groen heeft deze achtertuin in Leusden gerenoveerd. Alle niet te behouden materialen en beplanting zijn verwijderd. Met behulp van een autokraan zijn de materialen voor deze renovatie over de woning getild.

De tuin is voorzien van een zandbed van stabilisatiezand en straatzand voor tegels en terras. De plekken voor de borders zijn doorgespit en verrijkt met geschikte teelaarde en er is een geschikte onderlaag voor het gazon aangebracht.

Aan het huis is een terras gelegd van waalformaat klinkers gecombineerd met Zeeuws bont stapstenen. De stapstenen zijn verder doorgelegd naar de schuur waar ze zijn verwerkt in het bestaande straatwerk. Het gazon is gelegd met graszoden.

De border is aangeplant met diverse grassoorten zoals vedergras, prachtriet en parelgras. Verder plantte HK Groen onder andere Duizendblad, Deense stokroos, Muurbloem, Aar-ereprijs en de Rode sluiervaren. Tegen de reeds eerder geplaatste tuinafscheiding hebben wij Clematis, Hedera en de wintergroene Toscaanse Jasmijn geplant. Daarnaast is aan de terraskant een gedeelte van de border voorzien van kruiden zoals bieslook, dille, koriander, tijm en rozemarijn die de bewoners kunnen gebruiken in de keuken.

Om de dakplatanen en kastanjehouten palen ‘s avonds mooi uit te laten komen hebben wij grondspots geplaatst die door een licht/donker schakelaar vanzelf aangaan.

Om de planten bij droge tijden te voorzien van water is er een beregening aangelegd.

Projecten

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: