Menu

slide2

Voor elke tuin de juiste bestrating, HK Groen denkt met u mee

slide1

Een evenwichtig beplantingsplan voor uw tuin? Wij adviseren u graag

slide3

Uw specialist in aanleg en onderhoud van gazon

Tuinrenovatie in Bosch en Duin

In deze tuin in Bosch en Duin voert HK Groen al een aantal jaar het tuinonderhoud uit. Naar wens van de huidige bewoners is door De Eeckenborgh een tuinontwerp gerealiseerd en uitgevoerd. 

In de voortuin is ter aanvulling een rand van Porfier kasseien aangebracht en de parkeerplaats vergroot en aangevuld met Japans split. Als erfafscheiding met de buren heeft het team een Oostenrijkse den (Pinus nigra) en Taxus baccata geplant. Verder zijn de reeds bestaande Rhododendrons teruggesnoeid en naar de nieuwe situatie gemodelleerd. Langs de rand van de afrit zijn nieuwe Rhododendrons en klimop (Hedera) aangeplant. Een deel van de bomen is verwijderd, enkele andere bomen hebben elders in de tuin een nieuwe plek gekregen.  

In de achtertuin is het terras aan huis vergroot en is een trap van twee treden gerealiseerd. Bij het tweede terras is ter verfraaiing Hortensia (Hydrangea) geplant. Om de tuin in de nieuwe situatie mooi uit te lichten is extra grondkabel ingegraven. Ook de beregening is aangepast. Bij de nieuwe beplanting is druppelslang gelegd en bestaande sproeiers zijn verplaatst naar de nieuwe situatie.

Projecten

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: