logo HK Groen
 • Zoveel keuze

  Zoveel keuze

  Een border voorzien van planten is best lastig. Welke soorten planten? Welke kleur? Welke hoogte? Wat is de standplaats? Wanneer bloeit de plant?

 • Zo veel keuze

  Zo veel keuze

  Een border voorzien van planten is best lastig. Welke soorten planten? Welke kleur? Welke hoogte? Wat is de standplaats?

 • Zo veel keuze

  Zo veel keuze

  Een border voorzien van planten is best lastig. Welke soorten planten? Welke kleur? Welke hoogte? Wat is de standplaats?

Beplanting

Een beplantingsplan is bij iedere tuin uniek. U kunt natuurlijk zelf naar Intratuin of andere tuincentra. De keuze is echter zo groot en divers, hoe weet u of u de juiste planten voor uw specifieke tuin heeft gekozen? HK Groen neemt dit graag uit handen. Met onze enorme plantenkennis en creativiteit kunnen wij een op uw wensen en uw tuin afgestemd beplantingsplan realiseren waarbij wij ook factoren als grondsoort, ligging van de tuin en wind meenemen.

Een evenwichting beplantingsplan...

zorgt ervoor dat u ieder seizoen kan genieten van uw tuin.

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Een wintertuin hoeft zeker niet saai te zijn. Dit doen we door in het beplantingsplan te kiezen voor winterbloeiers, vaste planten met een mooie winterse uitstraling, groenblijvende heesters met kleurrijke takken of bessen en bomen met opvallend gekleurde stammen.
Lentekriebels

Lentekriebels

De ontluikende lente mag niet ontbreken in uw beplantingsplan. Bollen zijn er in allerlei soorten, maten en bloeiperiodes zodat u van januari tot mei kunt genieten. Daarnaast is er veel keuze in vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen.
Zomers bloemenspel

Zomers bloemenspel

De zomer staat garant voor een prachtig kleurenpalet aan bloemen. Kies voor dit seizoen voor vaste planten die fier rechtop blijven staan. Verder letten we op bloemvormen, bladstructuren en sierwaarde na de bloei.
Herfstig kleurenpalet

Herfstig kleurenpalet

Vallend blad betekent zeker nog niet het einde van het tuinseizoen. Verkleurende vaste planten, heesters en bomen geven een prachtig kleurenpalet aan uw tuin. Daarnaast zijn zaaddozen en opvallende vruchten en bessen een ware eyecatcher.

Wilt u ook het hele jaar genieten van uw tuin door middel van een op u afgestemd beplantingsplan?
Vul het contactformulier in of neem contact met ons op: 06-2002 3172
cta 01